Poster advies op maat

Vind je het lastig om te kiezen tussen al die posters? Veel mensen hebben moeite met het vinden van de juiste stijl. Wij willen je daar graag bij helpen!

Het is lastig om in te zien hoe de poster eruit zal zien in jouw interieur. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Als je onderstaand contact formulier invult en in de bijlage één foto bijstuurt van je interieur, kunnen onze interieurexperts jou een handje helpen. We vertellen je welke posters goed zouden passen in jouw interieur en we geven er een voorbeeld van zodat je het al voor je ziet.

Vertel ons in de tekst over welke stijlen je twijfelt, of welke stijl je graag zou willen in jouw interieur. Wij zoeken dan enkele posters uit die goed passen bij jouw beschrijving en die mooi passen in de foto die je in de bijlage stuurt. Zo heb jij een beter idee van wat jij zoekt en hoef je niet meer te twijfelen aan je keuze.  

Maak alsjeblieft een foto met een vooraanzicht van de plek waar jij de poster wil. Om ons een beter idee te geven van de stijl van het interieur, zou je een foto kunnen maken met enige diepte erin. Hieronder zie je een voorbeeld. 

poster advies

Dit doen we uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend! Probeer het nu en verwacht snel een reactie van ons met passend advies!