Over Osare

Over Osare

 

Osare poster

Osare is een Nederlands merk en houdt zich bezig met het ontwerpen en produceren van de mooiste posters in elke stijl. Wij zijn gedreven in het maken van mooie inspirerende designs die je graag aan de muur wil hebben. Ons design team is elke dag bezig met het maken van nieuwe revolutionaire designs. Het doel van Osare is jou helpen de 'WOW' factor in jouw huis te vinden.

Onze posters

zwart-wit poster

Onze posters zijn van museum kwaliteit en worden gedrukt op dik en duurzaam papier. Elke poster wordt gedrukt op het papier met de giclée techniek. Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdruk papier. Dit geeft de mooiste kleuren en dus de mooiste posters. 

 

Hey dit is Jeroen en ik ben de oprichter van Osare. 

 jeroen van gessel

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld nog veel nieuwe oplossingen nodig heeft voor de problemen die wij ondervinden.

Één probleem dat ik ondervond was met het inrichten van mijn kamer. Ik was nog niet tevreden met de sfeer van mijn kamer, maar ik wist niet hoe ik dit kon veranderen. 

Probleem: Ik was op zoek naar de juiste decoraties voor mijn stijl.

Oplossing: Wij maken posters in elke stijl voor kinderkamers, woonkamers, slaapkamers etc. Wij hebben posters voor elk interieur in elke sfeer. 

Probleem: Ik wist niet welke posters goed zouden passen in mijn interieur.

Oplossing: Wij bieden gratis poster advies aan op onze website. Je kunt heel makkelijk vragen om advies van ons en dan nemen wij contact met je op. Klik hier voor meer uitleg over onze poster advies service. 

Probleem: Je decoraties veranderen voor de seizoenen is veel werk.

Posters kun je heel makkelijk verwisselen. Zo kun je door een bloemige poster te veranderen van een strakkere poster van bijvoorbeeld een dier al een winterse sfeer geven aan een interieur. Om het nog makkelijker te maken hebben wij poster bundels gemaakt van een winterse poster en een zomerse poster in dezelfde stijl. Niet alleen is dit heel makkelijk, maar je bespaart er ook nog eens flink mee! 

Jeroen

 

 

Osare

Gessel commerce 

Leiderdorp,

Hoofdstraat 162 

2351AP