FAQ

Product:

Zijn de posters zonder lijst?

Ja, de posters worden verzonden zonder lijst in een sterke koker, gewikkeld in een folie om de poster nog beter te beschermen.Wij verkopen op dit moment nog geen lijsten. 

Bestelling:

Wat moet ik doen als ik de verkeerde gegevens heb ingevuld?

Als je de verkeerde gegevens hebt ingevuld, neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice zodat we dit samen snel kunnen wijzigen

Mail: info@osare-art.com

Kan ik na aankoop wijzigingen aanbrengen in mijn bestelling?

Helaas kunnen wij geen wijzigingen aanbrengen in een al bestaande bestelling, maar als je onmiddellijk contact opneemt met ons zullen we proberen de bestelling te annuleren voordat deze het magazijn verlaten heeft. Zodra de bestelling geannuleerd is, kan je een nieuwe bestelling plaatsen met de juiste producten. Hiermee voorkom je dubbele bestellingen.

Mail: info@osare-art.com

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, maar geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen, kan het zijn dat je het verkeerde e-mail adres hebt opgegeven. Neem contact op met ons en dan bekijken wij of er een bestelling op je naam is geregistreerd. Daarna kunnen we je e-mail adres corrigeren en je een orderbevestiging mailen. Plaats niet een nieuwe bestelling, zo voorkomen we dubbele orders.

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is gegaan?

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling op het e-mailadres dat je hebt opgegeven op het moment van aankoop. Als je niet kort na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging hebt ontvangen, bekijk dan eerst je spammail. Soms komt de bevestiging hierin terecht. Als de bevestiging ook niet in je spammail staat, kan dit betekenen dat er iets mis is gegaan met je aankoop. Neem contact op met ons, dan helpen wij je verder!

Wat moet ik doen als de verpakking en producten zijn beschadigd?

Wanneer de verpakking en producten bij ontvangst beschadigd zijn, neem dan contact op met ons en stuur foto's van de verpakking en producten mee. Wanneer wij de foto's hebben ontvangen sturen wij zo snel mogelijk een nieuw pakket toe. Alle kosten die daarbij horen, nemen wij zelf op eigen rekening.