Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

herroepingsrecht

Je hebt het recht om dit contract binnen 14 dagen zonder enige reden te herroepen. De herroepingsperiode verloopt na 14 dagen vanaf de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de koerier, de waren in ontvangst heeft genomen. Dit geldt niet voor de gepersonaliseerde producten, op de gepersonaliseerde producten geldt geen herroepingsrecht.

Om het herroepingsrecht in stand te nemen, dien je ons te informeren over de beslissing om het contract te herroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring, bijvoorbeeld per mail naar info@osare-art.com. Om je ervan te verzekeren dat de uitoefening van de herroeping van de overeenkomst binnen de herroepingsperiode valt, is het van belang dat je dit binnen de herroepingsperiode met ons communiceert. De herroepingsperiode gaat in vanaf het moment dat de producten zijn bezorgd.

Wanneer wij uw herroepingsmodel hebben ontvangen zullen wij een ontvangstbewijs via de mail sturen. Wij kunnen wachten met de restitutie tot wij de producten hebben ontvangen. 

Voor meer informatie kijk naar het retourencentrum