5x decoraties boven de bank

Vaak voelt het alsof de woonkamer nog iets mist, dat de sfeer in huis nog opgefleurd kan worden. Dit komt door kale wanden in huis. Om deze kale wanden te versieren wil je leuke wanddecoraties gebruiken, zeker in de woonkamer wil je namelijk een gezellige sfeer hebben. Dit kan je op veel verschillende manieren doen en wij helpen jou met 5 leuke decoraties die je kunt gebruiken. 

De bank is een centraal deel van de woonkamer en bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Daarom wil je ervoor zorgen dat je de bank ook goed decoreert met leuke kussens en wanddecoratie boven de bank. Hier volgen 5 decoraties die je kunt gebruiken boven de bank

wanddecoraties boven de bank

@leukespulleninhuis

posters boven de bank 

Posters kun je vinden in elke stijl en passen dus goed in elk interieur. Omdat er zoveel verschillende ontwerpen zijn waaruit je kan kiezen, vind je altijd wel posters die jij heel mooi vindt. 

Weet je niet helemaal welke posters er mooi passen bij jouw woonstijl? Dan hebben wij iets voor je! Met deze woontest krijg je veel interieurinspiratie en vind je de juiste wanddecoraties voor jouw interieur! 

 

wandbord boven de bank

Prachtig wandbord 

Een unieke wanddecoratie die je goed kunt combineren met accessoires is een wandbord of wandrek. Bij een wandbord kun je voor verschillende materialen kiezen, bijvoorbeeld hout of metaal. Kies voor een materiaal dat je al veel gebruikt in huis om het zo goed te laten passen bij jouw interieurstijl. Je kunt het wandbord vullen met leuke accessoires, denk aan kleurrijke posters, plantjes, beeldjes of leuke fotolijstjes. 

 

dieren boven de bank

@pakhuis.wonen

Dier

Ook als je geen huisdier wil kun je dieren gebruiken in huis om meer sfeer te brengen. Dit kun je doen door een dieren schedel of een dieren ontwerp aan de wand te hangen. Dit geeft een stoere indruk aan jouw interieur en kun je dus heel goed gebruiken in een industrieel of modern interieur. 

 

planten boven de bank

Groen

Door leuke planten te gebruiken in huis geef je het huis meer leven. Boven de bank heb je vaak een grote lege wand, deze kun je perfect decoreren met groen. Door mooie hangplanten te gebruiken die de wand bedekken met groen heb je een prachtige wanddecoratie die jouw huis gelijk een natuurlijke sfeer geeft. 

Fotowand maken? 10x ideeën! – Interieur inrichting

interieur-inrichting

Wall of fame 

Wil je liever iets persoonlijks in jouw interieur en heb je veel leuke foto's die je daarvoor kunt gebruiken? Dan kun je een mooie wall of fame maken door jouw foto's op te hangen en zo een fotowand te creëren. Als je voor de foto's mooie lijsten kunt vinden en ze bij elkaar aan de wand hangt zullen de foto's er echt uitspringen en jouw interieur een persoonlijke sfeer geven. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published