waarom posters gebruiken in je interieur

Waarom posters in je interieur?

Geschiedenis van posters

Posters hebben hun oorsprong in de middeleeuwen, hier werden posters gebruikt om nieuwe wetten en maatregelen mee te delen. Later werden met behulp van posters sportevenementen gepromoot. Nog wat later werden poster volop gebruikt voor propaganda en gebruikt voor reclames. Tegenwoordig worden posters gebruikt voor politieke campagnes en andere marketing en natuurlijk voor interieur. 

poster oud sportevenement

Posters in interieur

Posters in je interieur zijn ontzettend hip. Van grafische prints, tot geometrische vormen en inspirerende quotes. Maar waarom zijn ze zo hip? Iedereen heeft een style als het gaat om het inrichten van een huis. Of het nou vintage is of juist modern maakt niet uit. Het voordeel van posters is, dat ze in elke stijl te vinden zijn en dus ook passen in jouw interieur. Nog een voordeel van posters is dat ze redelijk goedkoop zijn, dus in tegenstelling tot bijvoorbeeld een schilderij kun je ze regelmatig vervangen voor nieuwe posters. 

Posters in jouw stijl

Posters zijn verkrijgbaar in elke stijl. Heb jij bijvoorbeeld een grijs/zwart-witachtig interieur. Dan zou dit perfect passen in jouw interieur.

Heb je juist meer een kleurrijk interieur? Dan past dit er goed in.

Wat je aan de muur wilt hangen is afhankelijk van wat jouw stijl is. Er zijn gegarandeerd posters die passen bij jouw stijl. 

Waar moet je nog meer opletten?

Vaak wordt er niet één poster uitgezocht als muurdecoratie, maar wordt er gekozen voor een posterwand. Zo kun je meerdere posters bij elkaar hangen die zo samen een posterwand vormen. Met een posterwand zijn er weer meer mogelijkheden om jouw stijl door te laten komen in jouw interieur. Ben jij bijvoorbeeld strak en symmetrisch dan zou je posters zo op kunnen hangen.zwart-wit collectie symmetrisch

Maar ben jij meer speels en hoeft niet alles een welbedacht plekje te hebben dan kun je de posters ook speels ophangen. Zoals dit:

posterwand

Kortom, als jij een muurdecoratie wil dat perfect past bij jouw interieur en je ook af en toe kan afwisselen. Dan is een poster of posterwand de perfecte oplossing. Wij wensen je veel decoreer plezier! 

Ontdek onze collecties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd