Posters ophangen zonder lijst

Hoe kun je posters ophangen zonder lijst?

Posters ophangen is leuk, maar hoe hang je een poster creatief op zonder lijst? Wij gaan je hiermee helpen. Wij geven je hier 5 manieren om je posters op te hangen zonder lijst. 

Manier 1

Goed voor kleine posters

Nodig:

- Een poster

-

- Clipboard met een oog of haakje

Hoe maak je het?

Clip de poster op het clipboard. Hang het clipboard aan de muur met een spijker. Je kunt eventueel het clipboard nog verven met spuitverf. Dit zorgt ervoor dat de poster meer naar voren komt in jouw interieur.

Poster op clipboard

 

Manier 2

Nodig:

- Een poster

- Een kledinghanger

- Dubbelzijdige tape

Hoe maak je het?

Plak op de uiteinden van de kledinghanger ( de hoekjes ) een stukje dubbelzijdige tape. Breng de poster hierop aan. Hang de kledinghanger aan een spijker. Dat is alles.

bron

 

Manier 3

 Nodig:

- Een poster

- Clips

- Dubbelzijdige tape

Hoe maak je het?

Plak een stukje dubbelzijdige tape op de achterkant van iedere clip. Gebruik één clip voor elke hoek of hang de poster aan alleen de bovenste twee hoeken, zoals in de foto hieronder. 

Shop deze poster

Manier 4

Nodig:

- Een poster

- 4 of 2 houten stokken of magnetisch houten ophangsysteem

- touw

- Dubbelzijdige tape

Hoe maak je het?

Als je een magnetisch ophangsysteem hebt kun je de poster gemakkelijk tussen de houten planken klemmen en de magneten doen hun werk. Als je dat niet hebt moeten we creatief zijn!

Plak een reep van de dubbelzijdige tape op elke tak. Leg de tak neer met de dubbelzijdige tape naar bovengericht en leg de poster met de bovenkant erop. Als de poster goed op de eerste tak geplakt is kun je nu de tweede tak erop plakken. De twee takken moeten de poster als het ware 'klemmen'. Als je dit hebt gedaan kun de touwtjes om het uiteinde van de takken wikkelen. Vervolgens kun je aan de onderkant ook de twee stokken aan de poster 'klemmen'. Hang de poster vervolgens met het touwtje aan een spijker. 

 

Manier 5

Nodig:

- Een poster

- Tape in een kleur naar keuze

Hoe maak je het?

Kies de kleur tape die goed past bij de poster en de rest van jouw interieur. Plak dan met tape de poster vast aan de muur. Vervolgens kun je met de tape een leuk vormpje om de poster heen plakken. Zo komt de poster meer naar voren. Wees creatief!

Bron

 

Wij hopen dat je iets hebt gehad aan deze 5 manieren om een poster zonder lijst aan de muur te hangen. Als je nog leuke posters zoekt voor jouw muur en je weet nog niet helemaal wat jij wil. Neem dan de Quiz op onze website.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd