Wat te doen met een lege muur?

Geplaatst door Jeroen van Gessel op

Een lege muur opvullen

Een lege muur is vervelend om te hebben in huis, het geeft een kale indruk en maakt het ongezellig. Lege plekken aan de muren komen vaak voor boven een bank of in de hoeken van de kamers. Het is vervelend en ongezellig, dus moeten we er iets aan doen. 

Lege muur decoreren

Om een lege muur te decoreren hebben we decoraties nodig. Logisch natuurlijk, maar welke decoraties wil je in jouw interieur? 

Om te bepalen welke decoraties je kunt gebruiken in jouw interieur, moet je eerst de stijl van jouw interieur bepalen. Welke stijl heb je in jouw interieur, heb je een landelijke stijl, een moderne stijl, een industriële stijl of juist een minimalistische stijl met weinig decoraties. 

Je kiest jouw decoraties op basis van de stijl die je hebt in jouw interieur, dus is het heel belangrijk om te weten welke stijl jij hebt in jouw interieur. 

Als je weet welke stijl je hebt kun je op basis hiervan kijken naar inspiratie. Hiervoor kun je pinterest gebruiken. Zoek in de zoekbalk jouw interieur stijl op en bewaar de pins die jij leuk vind. 

Als je dit hebt gedaan heb je een lijstje met inspiratie, met deze inspiratie kunnen we opzoek naar de juiste decoraties! Welke decoraties komen er voor in de pins die je hebt opgeslagen? Zie je veel posters in jouw inspiratie, of juist een mooie antieke klok? 

Is er niet echt een decoratie die je leuk vind maar twijfel je tussen meerdere decoraties? Dan hebben we hier 3 leuke ideetjes voor je: 

1. Een plank met daarop leuke decoraties, bijvoorbeeld posters.

posters op plank

(bron)

2. Een kastje met daarin verschillende decoraties

(bron)

3. Een grote eyecatcher, bijvoorbeeld een schilderij of een posterwand. 

zwart-wit posters

(bron)

Nu je inspiratie hebt en weet welke stappen je moet nemen, is het aan jou om de lege muur aan te pakken! Kijk ook verder op onze website voor meer inspiratie en mooie posters. 

 


Deel dit bericht← Ouder bericht


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Check the Trust Score on Safe.shop