hoe maak je een posterwand

Geplaatst door Jeroen van Gessel op

Hoe maak je een posterwand?

Een posterwand is eigenlijk gewoon een verzameling van posters. Dus een paar posters ophangen en je hebt een posterwand. Dat is waar, maar dat maakt het nog niet een mooie posterwand. Er komt meer bij kijken. Wij helpen je hier op weg om een mooie posterwand te maken. 

Allereerst moet je de stijl van je eigen huis vaststellen, dan kun je op basis van die stijl de juiste posters zoeken voor jouw interieur. Heb je bijvoorbeeld een interieur met veel grijze tonen. Dan zou een zwart-wit posterwand beter passen bij het huis dan gekleurde posters. Je kunt ook op deze website rondkijken om te kijken welke stijl poster je het mooist vindt en goed zou passen bij jouw interieur. 

Als je jouw stijl posters hebt gevonden, kun je gaan shoppen in jouw stijl. 

Wij raden je aan om eerst op te schrijven welke maten je nodig hebt voor de posters. Zo weet je waar je naar zoekt, als je bijvoorbeeld een heel strak interieur hebt. Kun je posters in hetzelfde formaat bestellen, dit ziet er namelijk strak uit en past dan beter bij de rest van je huis.

Osare posters

Als jouw stijl meer speels is, kun je posters bestellen in verschillende maten. Dit maakt jouw interieur wat avontuurlijker.

Playful posterwall Osare

Wij raden je ook aan om voordat je de spijkers in de muur slaat, eerst even kijkt hoe het eruit zal zien. Dit voorkomt gaten in de muur. 

Nog wat inspiratie:

Bekijk onze zwart-wit collectie hieronder


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Check the Trust Score on Safe.shop