posterwand maken

posterwand maken

Een posterwand maken is eigenlijk heel simpel, het is namelijk gewoon een verzameling van posters. Dus een paar posters ophangen en je hebt een posterwand. In theorie is dat waar, maar dat maakt het nog niet een mooie posterwand. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Wij helpen je hier op weg om een mooie posterwand te maken die straalt in jouw huis.

Allereerst moet je de stijl van je eigen huis vaststellen. Kijk hierbij naar de kleuren, de meubels en decoraties die je gebruikt in je interieur. Weet je welke stijl je hebt in huis, dan kun je op basis van die stijl de juiste posters zoeken voor jouw interieur. Heb je bijvoorbeeld een interieur met veel grijze tonen. Dan zou een zwart-wit posterwand beter passen bij het huis dan gekleurde posters. Je kunt ook op deze website rondkijken om te kijken welke stijl poster je het mooist vindt en goed zou passen bij jouw interieur. 

Wij zien ook dat er steeds meer donkere posterwanden worden gemaakt. Een donkere posterwand maken kun je doen op een donkere wand. Vervolgens kun je de kleur van die wand terug laten komen in de posters. In het voorbeeld hieronder zie je een groene wand met een mooie groene posterwand. 

Schitterende Scandinavische natuur fotowand landschaps posters eiken  fotolijsten - Fotowand Inspiratie Wanddecoratie - Posterstore.nl

(bron)

Als je jouw stijl posters hebt gevonden, kun je gaan shoppen in jouw stijl! Denk goed na over welke kleuren je wil gebruiken. Lees dit blog af want we hebben nog meer tips voor je! 

Wij raden je aan om eerst op te schrijven welke maten je nodig hebt voor de posters. Zo weet je waar je naar zoekt, als je bijvoorbeeld een heel strak interieur hebt. Kun je posters in hetzelfde formaat bestellen, dit ziet er namelijk strak uit en past dan beter bij de rest van je huis. Zie het voorbeeld hieronder.

Osare posters

Als jouw stijl meer speels is, kun je posters bestellen in verschillende maten. Dit maakt jouw interieur wat losser en kan ook heel mooi zijn! 

Playful posterwall Osare

Wij raden je ook aan om voordat je de spijkers in de muur slaat, eerst even kijkt hoe het eruit zal zien. Dit voorkomt gaten in de muur :)

Wil jij jouw posterwand maken? Dan hebben we hier nog wat meer inspiratie. 

Bekijk onze zwart-wit collectie hieronder

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd