De woonkamer inrichten met posters en prints

Woonkamer met posters

poster in interieur

Waar posters vroeger vooral werden gebruikt om evenementen te promoten, zijn ze nu heel populair in je interieur! En dat is niet voor niks, posters brengen namelijk sfeer en zijn de perfecte decoratie.

Posters zijn populair in de woonkamer, slaapkamer en in de keuken. Ze zijn heel populair geworden, omdat ze in heel veel stijlen verkrijgbaar zijn. Zo is er altijd wel een print die heel goed past bij jouw stijl! 

Een ander groot voordeel aan posters is dat ze heel makkelijk gewisseld kunnen worden. Zo zou je ze kunnen wisselen voor elk seizoen. In de winter heb je namelijk vaak andere decoraties dan in de zomer. Om het makkelijk te maken hebben wij hier voor jou een bundel gemaakt van een zomer en een winter poster.

Prints zijn een onmisbare woonaccessoire bij het stylen van je interieur om verscheidene redenen. Naast een uitleg hierover geven we je ook inspiratie om zelf aan de slag te kunnen met het decoreren met posters.

Waarom posters in je interieur 

Prints zijn mooie wanddecoratie en zijn, vergeleken met andere wanddecoratie, goedkoop. Je kunt ze vaak wisselen zonder dat dit heel veel geld kost. Ook koop je voor een poster vaak een lijst, je kan als je dan een nieuwe hebt gekocht heel makkelijk de print verwisselen en zo weer een fris interieur hebben.

luxe interieur met poster

Prints zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen. Je zult dus voor elke kamer wel eentje vinden die goed past bij de stijl. Als je toch moeite hebt met het uitzoeken van de juiste poster hebben wij iets heel handigs gemaakt voor jou! Wij geven je gratis en vrijblijvend poster advies. Wij beantwoorden je mail snel en geven je advies over wat er goed in jouw interieur past. Zo hoef jij je daar niet druk over te maken. Klik op de link voor poster advies

poster wand

Met posters kun je ook een hele mooie posterwand maken. Een posterwand is een collectie posters bij elkaar aan een wand, dat samen één geheel vormt. Om te leren hoe je een posterwand kan maken klik hier.

Posters zijn ook in veel verschillende maten verkrijgbaar, zo heb je altijd wel plaats voor een poster. Je kunt kiezen uit een grote eyecatcher of een kleinere poster die een leuke additie kan zijn aan een posterwand. 

Je kunt met posters ook verschillende lijsten gebruiken. Deze lijsten kun je goed gebruiken om jouw stijl nog meer te benadrukken. Zo past een zwart-wit lijst mooi in een modern zwart-wit interieur en een houten lijst mooi in een landelijk interieur. 

Om meer te leren over verschillende interieurstijlen klik op een van de links hieronder:

Industrieel interieur

Modern interieur

Landelijk interieur

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd